Alle

behandelingen

Gezichtsbehandeling

Geniet van een ontspannende gezichtsbehandeling. De gezichtsbehandelingen worden volledig afgestemd op uw huidtype en persoonlijke wensen.

Permanente make-up

Permanent Make-up is de manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, regen of zon, huilen of lachen: Permanent Make-up blijf perfect onder alle omstandigheden

Wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen en wimpers zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking, daarnaast geeft het epileren en modelleren u een verzorgde uitstraling.

Ontharen en harsen

Harsen (of waxen) is het tijdelijk weghalen van ongewenste haargroei op lichaam of gezicht. Dit gebeurt door middel van warme hars. 

Mannenhuid

Ken je de tijd nog dat huidverzorging alleen voor vrouwen was? Tegenwoordig zou je bijna denken dat een man niet meer zonder huidverzorging kan leven.

Pedicure

De pedicurebehandeling wordt verzorgd door de pedicure en volledig afgestemd op uw voet. 

Manicure

De behandeling bestaat uit het modelleren van de nagels, verzorging van de handen.

Ayurveda Massage

Ayurveda is het oeroude Indiase idee dat een goede gezondheid is gebaseerd op de balans tussen drie delicate energieën, die aanwezig zijn in elk levend wezen.

Visagie en bruidsarrangement

Gaat u trouwen? En wilt u er op de mooiste dag van uw leven prachtig en ontspannen uitzien? Dan kunt u een bruidsarrangement boeken. 

contact

Verwen jezelf en maak vandaag nog een afspraak

LOCATIE

Schoonheidsspecialiste
Daisy Roman
Onderduikersstraat 1
9727CD Groningen

OPEN

Maandag-Vrijdag:
9.00-17.00 uur
Zaterdag:
9.00-15.00 uur
Massages zaterdag
9:00-15:00 uur

Contact

vul het webformulier in en u krijg spoedig een reactie