producten en behandelingen

Neoderma 

Schoonheidsspecialiste Daisy Roman werkt met Neodermaproducten en biedt diverse Neoderma behandelingen aan.

 

gezichtsbehanding-daisyroman

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten – die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbetert. Naast de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment aan, bestaande uit 10 productlijnen en 9 gezichtsbehandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verbeteren.
De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Onze slogan is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’. Alle 9 behandelingen van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans. Voor blijvend resultaat en ondersteuning is het essentieel om de Neoderma verzorgingsproducten ook thuis te gebruiken.

Biopulse  therapie 
Advies is deze behandeling in kuur verband te doen voor de beste resultaten .  De advies is om de 2 week gedurende 8x te behandelen .

Voor dat we  beginnen met de behandeling is nodig  een kennismaken gesprek.

BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting).
meer>>

 

META THERAPY DERMATUDE 

Behandeling wordt uitgevoerd in kuur verband minimaal 8x. Eerste 4x elke week. Laatste 4x om 2 week.

Er is wel eerst een intake gesprek nodig om de proces van de behandeling te bepalen.

Wat is Dermatude Meta Therapie?
Huid verbetering van binnenuit

Met de Dermatude Meta Therapie behandeling worden er op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties op de juiste huiddiepte in de huid gemaakt. Dit activeert het herstelmechanisme van de huid en begint collageen en elastine te produceren om microperforaties te herstellen.

De succesformule voor:

  • Diepe rimpels
  • Fijne lijntjes
  • Grove poriën
  • Acne littekens
  • Donkere kringen
  • Vochtarme huid
  • Hyperpigmentatie
  • Onevenwichtige huid
  • Huidverslapping

contact

Verwen jezelf en maak vandaag nog een afspraak

LOCATIE

Schoonheidsspecialiste
Daisy Roman
Onderduikersstraat 1
9727CD Groningen

OPEN

Maandag-Vrijdag: 9am-7pm
Weekends zaterdag: 10am-3pm

Contact

vul het webformulier in en u krijg spoedig een reactie