behandelingen

Wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen en wimpers zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking, daarnaast geeft het epileren en modelleren u een verzorgde uitstraling.
Bij het epileren verwijderen we de haren inclusief de haarwortels (met behulp van een pincet). Nauwkeurigheid is erg belangrijk. Door wenkbrauwen te epileren ontstaat er een opener en vriendelijker blik. Het kan hierdoor ook het lijken of de oogleden iets gelift zijn.

Epileren van uw wenkbrauwen

Epileren zorgt ervoor dat de haren tot wel 3 weken lang weg blijven. Bovendien groeien de haartjes daarna dunner en fijner terug, waardoor deze minder zichtbaar zijn. Uiteraard bieden wij een vakkundige behandeling en wordt er rekening gehouden met uw specifieke haargroei, huidtype en natuurlijk uw wensen. Epileren is ook goed mogelijk bij een gevoelige huid.

Wenkbrauwen en wimpers verven

Door wimpers en wenkbrauwen te verven, gaan ogen meer spreken. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven dus een uitkomst. Naarmate je ouder wordt, worden de haren van de wenkbrauwen vaak ook lichter (met name aan de uiteinden). Door de wenkbrauwen te verven wordt dit gecorrigeerd waardoor de wenkbrauw weer een mooi geheel wordt. De kleur wordt naar wens aangepast op de haarkleur, wees dus niet bang dat het te donker gaat worden, hier wordt nauwkeurig naar gekeken.

Wimpers

Het grote voordeel van het verven van wimpers is dat de wimpers beter zichtbaar worden en hierdoor meer gaan spreken, ook zonder verdere make-up. Sterker nog, met verven van de wimpers zit een daarna aangebrachte mascara nog mooier en zullen de wimpers nog voller lijken. Verven is ook ideaal voor mensen die slecht mascara verdragen of op vakantie gaan! Meestal worden wimpers zwart geverfd, maar bruin is ook heel goed mogelijk.

contact

Verwen jezelf en maak vandaag nog een afspraak

LOCATIE

Schoonheidsspecialiste
Daisy Roman
Onderduikersstraat 1
9727CD Groningen

OPEN

Maandag-Vrijdag:
9.00-17.00 uur
Zaterdag:
9.00-15.00 uur
Massages zaterdag
9:00-15:00 uur

Contact

vul het webformulier in en u krijg spoedig een reactie