behandelingen

Gezichtsbehandeling

Geniet van een ontspannende gezichtsbehandeling. De gezichtsbehandelingen worden volledig afgestemd op uw huidtype en persoonlijke wensen.

Analyse van uw huid

Het is belangrijk om uw huid goed te verzorgen zodat deze haar vitaliteit niet verliest. Om uw huid te kunnen bieden wat deze nodig heeft, is het van belang om te weten wat de conditie van uw huid is. Voor de gezichtsbehandeling wordt daarom eerst uw huid geanalyseerd. Hierbij wordt beoordeeld of de huid vet, droog en/of vochtarm is, of er sprake is van onzuiverheden, rimpelvorming, overbeharing of overige huidafwijkingen. Aan de hand van deze huidanalyse wordt er een behandelplan opgesteld.

gezichtsbehanding-daisyroman

Gezichtsbehandelingen

Basis Ontspannings (Aroma) behandeling
Geschikt voor alle huidtypen. Na een huidanalyse wordt uw huid gereinigd.  Eventueel kunnen we uw wenkbrauwen epileren en de bovenlip en kin harsen. Op basis van Aromatische essentiële oliën en onder een stoom apparaat, wordt uw decolleté, schouder, gelaat en hoofd gemasseerd. Daarna wordt een masker aangebracht. We sluiten de behandeling af met een dag crème.
Het is ook mogelijk om uw wimpers en wenkbrauwen te laten verven als aanvullende behandeling.

Basis Reiniging behandeling
Geschikt voor alle huidtypen. We beginnen met de huidanalyse, vervolgens wordt het huidoppervlak gereinigd. Eventueel kunnen we uw wenkbrauwen epileren en de bovenlip en kin harsen. Daarna volgt de diepte reiniging die bestaat uit een peeling en stomen, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. Tevens worden eventuele mee-eters en gerstekorrels verwijderd. Vervolgens krijg u een masker aangepast aan uw huidtype. Daarna sluiten we de behandeling af met een verzorgende crème.
Het is ook mogelijk om uw wimpers en wenkbrauwen te laten verven als aanvullende behandeling.

Luxe behandeling (combinatie van de ontspannings- en en reinigingsbehandeling) 90min
Na een huidanalyse, oppervlakte reiniging, epileren en harsen van bovenlip en kin volgt een dieptereiniging van de huid ( stomen en onzuiverheden verwijderen ). U krijgt vervolgens een ontspannende massage van decolleté, schouders, gelaat en hoofd alvorens we een masker aanbrengen wat aangepast is aan uw huidtype. De behandeling sluiten we af met een verzorgende dag crème.
Het is ook mogelijk om uw wimpers en wenkbrauwen te laten verven als aanvullende behandeling.

 

Neoderma behandelingen met Neoderma producten

Bio-Peeling
Voor de behandeling van diverse huidproblemen (acne, pigmentvlekken, littekens) of preventief.
Een unieke kruidenpeeling (Chinese kruidenpeeling), gebaseerd op een combinatie van algen, natuurlijke kruidenvezels en essentiële oliën. Het is een speciale behandeling die de cel vernieuwing bevordert. Het werkt sterk reinigend voor de acne huid, hydraterend voor de droge huid, preventief voor het veroudering proces en herstellend voor de vermoeide huid.
Deze behandeling op basis van natuurlijke kruiden geeft een stralende werking aan uw huid. De krachtige werking van deze kruidenpeeling geeft uw huid een dieptereiniging, die de doorbloeding in de huid verbetert. De afvalstoffen worden daardoor sneller afgevoerd en de nieuwe cel aanmaak en collageen productie worden bevorderd ( collageen is een lichaam eigen stof die versteviging biedt aan onze huid ) Epileren hoort bij deze behandeling. Extra behandelingen zoals verven zijn met deze behandeling goed te combineren.

Apaline Soothing Treatment
Deze unieke behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en couperose, rosacea huid. Deze is meestal chronisch rood en vraagt hierdoor om specifieke zorg. Het verbetert de bloedcirculatie en geeft een kalmerende en verjongende werking.

Bio-Lifting Treatment
Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.
Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte.

Combinaties van de Neoderma gezichtsbehandelingen zijn mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

contact

Verwen jezelf en maak vandaag nog een afspraak

LOCATIE

Schoonheidsspecialiste
Daisy Roman
Onderduikersstraat 1
9727CD Groningen

OPEN

Maandag-Vrijdag:
9.00-17.00 uur
Zaterdag:
9.00-15.00 uur
Massages zaterdag
9:00-15:00 uur

Contact

vul het webformulier in en u krijg spoedig een reactie